Makaroniki

Makaroniki to wyjątkowo eleganckie, delikatne i kruche ciasteczka na bazie mąki migdałowej i cukru. Ich podstawowy skład jest bardzo prosty, jednak proces wykonania doskonałych w smaku i perfekcyjnych w wyglądzie makaroników stanowi wyzwanie nawet dla doświadczonych cukierników. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, rzetelnej wiedzy oraz umiejętnościom, zdobytym na szkoleniach u światowej sławy mistrzów cukiernictwa, możemy dać naszym Klientom gwarancję, że zamówione makaroniki w niczym nie będą ustępować specjałom z renomowanych paryskich cukierni.

Francuskie makaroniki na przyjęcia

Za fenomenem naszych makaroników stoi nie tylko urocza forma, ale i przemyślane połączenia smakowe. Francuskie ciasteczka dostępne w popularnych marketach są przesłodzone, mdłe i niczym nie przypominają klasyki francuskiego cukiernictwa. W naszej pracowni staramy się w jak najdokładniejszy sposób odtworzyć tradycyjną recepturę makaroników z uwzględnieniem autorskich smaków nadzienia. Oferujemy szeroki wybór dekoracji i połączeń smakowych - od klasycznej wanilii, cytrusów, karmelu z solą czy kawy po szampan z truskawkami, czekoladę z marakują,  herbatę matcha czy popularną whiskey.

kolorowe makaroniki